Barion Pixel

WORKSHOP GYAKORI KÉRDÉSEK

Szükség van tapasztalatra a makramé workshophoz?
Dehogy! A workshopok első sorban kezdőknek lettek tervezve, de a tapasztaltabbak is részt vehetnek rajta. Nincs szükséged semmilyen tapasztalatra ahhoz, hogy részt vehess egy ilyen kézműves foglalkozáson! Ha már jártas vagy a makramézásban, akkor is sok szeretettel várlak, de a regisztráció előtt érdemes a workshopoknál a nehézségi szint alapján választanod, hogy a szintednek megfelelő alkalomra tudj jönni.

Mit tartalmaz a workshop díja?
A díj a teljes felszerelést biztosítja számodra és a szükséges alapanyagokat a makraméd elkészítéséhez. Emellett kávéval, teával, vízzel és egy kis harapnivalóval várlak majd.
+ A workshopon résztvevőknek minden DIY makramé csomag árából 20% kedvezményt biztosítunk, hogy otthon is gyakorolni tudjátok a workshopon tanultakat. (A kedvezmény csak a workshop napján, személyes vásárlás esetén érvényes.)

Mik a lemondási feltételek?

A workshop kevesebb, mint 48 órát megelőzően már nem lemondható, ilyen esetben már nem áll módunkban visszatéríteni a regisztrációs díjat.

Amennyiben nincs meg a minimum 4 fős létszám, a workshop időpontja előtti 48 órával, úgy a workshopot törölhetjük. Ilyen esetben a regisztrációs díj teljes összegét visszautaljuk és E-mailben tájékoztatunk döntésünkről.

Amennyiben a regisztrációt követő 24 órán belül nem történik meg a workshop kifizetése, úgy a regisztráció törlődik!

Hogyan kell regisztrálni?

Vásárold meg a jegyet, amit követően kapsz majd egy automatikus E-mailt a sikeres fizetésről. Ezután minden részletet és tudnivalót, egy emlékeztető formájában külön el fogok küldeni Neked a workshop előtti napon.

Egyszerre több főnek szeretnék jegyet venni, mit tegyek?

Egyszerre vásárolj annyi jegyet, ahány főt szeretnél regisztrálni a workshopra. Több jegy vásárlásánál a megjegyzés rovatba írd a fonal színét és azt, hogy jobb vagy balkezes vesz részt a workshopon.

Hol lesz megtartva a workshop?
MAMÉ makramé műhely, 1033 Budapest Reményi Ede utca 3.

Hogy jutok el a helyszínre és hol tudok parkolni?

A MAMÉ makramé műhely a Reményi Ede utca 3. alatt található, ami a PP Centerhez tartozik. A műhelyhez 31-es kaputelefont kell megnyomnod. A műhelyet a belső parkolóból is meg tudod közelíteni. Lásd az oldal alján a térképet.

Parkolás autóval a PP Center belső parkolójában tudsz parkolni, ahol az első óra ingyenes, utána 300 Ft/óra díjat kell fizetni vagy a Reményi Ede utcában tudsz parkolni, ahol szintén fizetős a parkolás, de ott a parkoló autómatán feltüntetett árak a mérvadóak.

Tömegközlekedéssel a 34-es, 106-os, 134-es „Kaszásdűlő H megálló” buszmegállója pont a PP CENTER főbejárata előtt van. A Szentendrei HÉV kaszásdűlői megállójától aluljáró vezet a PP Center bejáratához, így a műhely a Batthyányi tértől tíz perc alatt elérhető.


Vasúttal az Aquincum felső vasúti megálló kb. 500 m.

Tudok privát eseményre, születésnapra, lánybúcsúra, stb. workshopot kérni?
Természetesen, van lehetőség nagyobb létszámú workshop kitelepülésre is. Emellett a MAMÉ makramé műhelyében is tudsz 8-10 fős privát workshopot foglalni. Pl.: Születésnapi bulit, lánybúcsút, csapatépítőt, stb. 
Ehhez kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot, ahol meg tudjuk beszélni a részleteket.

Van lehetőség egyéni workshopra is?
Természetesen van. Nyugodtan írj nekem, ha van egy kifejezett makramé, amiben a segítségemet kérnéd és együtt elkészítjük azt.