Barion Pixel

MAKRAMÉ WORKSHOP

Gyere és kapcsolj ki egy relaxáló, kézműves makramé foglalkozáson, ahol elsajátíthatod a csomózás művészetét és kiszakadhatsz a hétköznapok forgatagából.

Válassz többféle óránk közül, ahol megtanítom Neked az alap csomókat, trükköket, fogásokat, amik segítségével különböző makramé alkotásokat tudsz majd készíteni.

Tudnivalók a workshopokról:
  • A workshopra semmit sem kell hoznod, csak magadat és a jókedvedet, minden kelléket és alapanyagot mi biztosítunk számodra!
  • A workshopot egy saját készítésű, egyedi makraméval és egy teljesen új kézműves készséggel hagyod majd el.
  • A workshopon különböző trükköket, tudnivalókat osztok meg Veled, hogy egy stabil tudással térhess haza, amivel otthon is bátran belekezdhetsz egy saját makramé készítésébe.
  • A makramézás sokak számára egy művészetterápia, ahol ki lehet kapcsolni és az alkotás öröme mellett kicsit lelassúlni.
  • A helyszínen kávéval, teával, vízzel és egy kis harapnivalóval várlak majd.
  • A workshopon résztvevőknek minden DIY csomag és alapanyag árából 10% kedvezményt biztosítunk, hogy otthon is gyakorolni tudjátok a workshopon tanultakat. (A kedvezmény csak a workshop napján, személyes vásárlás esetén érvényes. Bankkártyás fizetésre is van lehetőség.)

A workshopok maximum létszáma: 8 fő

Időtartam: kb.: az adott makramétól függ, van ami 2-2,5 óra, van, ami 3-3,5 órát vesz igénybe

Helyszín: MAMÉ makramé műhely, 1033 Budapest, Reményi Ede utca 3.

Nehézségi szintek: kezdő, középhaladó, haladó

Ha kérdésed merülne fel, kérlek először a Workshop Gyakori Kérdések oldalt keresd fel, ahol minden információt összegyűjtöttem a workshopokkal kapcsolatban.

AKTUÁLIS WORKSHOPOK:

húsvéti KOSÁR

SZIVÁRVÁNY

Már több, mint 100

 alkotni vágyó a MAMÉ makraménál tanulta meg a csomózás művészetét.
Gyere te is és alkossunk együtt!